Valikoima ja verkkokatalogi

Valikoimassamme on noin 1000 tuotetta yli 50 suomalaiselta tuotemerkiltä. Tutustu verkkokatalogin avulla valikoimaamme. Katalogissa on suurin osa tuotteista ja täydennämme sitä jatkuvasti.

KLIKKAA TÄSTÄ KATALOGIIN:  VERKKOKATALOGI

Koot:

Vaaterekin valikoimasta suurin osa osuu kokohaarukalle XS-XXL. Lisäksi on runsaasti one size -malleja ja jonkin verran isompia kokoja. Valikoimassa on sekä yksittäiskappaleita että vaatteita, joista löytyy useampaa kokoa.

Koska valikoimassa on vaatteita yli 50 eri merkiltä, vaatteiden mitoitukset vaihtelevat paljon. Kokomerkintöjä ei kannata liikaa tuijotella, vaan selvittää vaatteen sopivuus sovittamalla.

Valikoiman kokojakauma muovautuu jäsenten kokojen mukaan, sillä jäsenten koot huomioidaan uusia tuotteita hankittaessa.

Huolto/pesu:

Jäsen vastaa tuotteen huollosta ohjeiden mukaisesti. Pyrimme pitämään suosituimmatkin tuotteemme mahdollisimman pitkään lainakierrossa, joten hellävaraisuus kunniaan! Palautettaessa tuotteiden on kuitenkin ehdottomasti oltava puhtaita ja siistejä seuraavaa lainaajaa varten.

Suurin osa vaatteistamme on konepestäviä, osa käsin pestäviä ja pieni osa pesulapesun tarvitsevia. Neuleille ja takeille saattaa usein riittää pelkkä tuuletus.